Creative Design Agency

De webdesign stage van Jorn zit er bijna op!

Wat gaat de tijd snel! Het is alweer vijf maanden geleden dat onze stagiair webdesign Jorn (18) begon bij HLO, dus zijn stage zit er bijna op. Hij heeft zich de afgelopen maanden zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkeld. Lees hieronder meer over Jorn’s ervaringen bij HLO en zijn toekomstplannen..

Hoe kijk je terug op jouw stage bij HLO?
Ik heb genoten van de tijd bij HLO.  Vanaf het moment dat ik bij HLO binnenstapte, voelde ik me er thuis. Ik heb veel ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en ik kon uitblinken met de kennis van coderen die ik op school heb opgedaan. Het was een leuke tijd bij HLO samen met alle gezellige vrouwelijke collega’s!

Wat heb je geleerd?  Wat vond je het leukste om te doen?
Ik kwam hier binnen met kennis van HTML & CSS. Deze kennis kon ik bij HLO goed toepassen in de online uitingen die zij maken. Verder heb ik bij HLO de kans gekregen om mijn kennis van onder andere UX (User Experience) en vormgeving te verbreden. Ik vond het het leukste om uit mijn comfortzone te stappen en met projecten bezig te zijn waarvan ik nieuwe dingen leerde.

Wat zal je nooit vergeten?
Het openingsfeest van HLO. Dat was meteen mijn allereerste dag bij HLO. Het werd al vrij snel duidelijk dat ik nog veel moest leren. Ik moest even door een pan met eten roeren en voor ik het wist had ik het eten aan laten bakken..

Heb je nog een tip voor een volgende stagiair(e)?
Geniet van elke dag! Stel je open om nieuwe dingen te leren en laat je inspireren door je geweldige collega’s.

Vertel eens.. hoe ziet komend jaar er voor jou uit?
Het komende jaar ga ik eerst voor vijf maanden bij een ander bureau stage lopen. Daarna moet ik nog een paar maanden naar school voor mijn examens.

Onwijs bedankt voor je inzet Jorn & veel succes met studeren!